Főmenü
Kezdőlap
Hírek
Party info
 
DJ Playlist
Top 10
DJ's
 
Fun - Képek
Fun - Viccek
 
Sound&lights for party
 
MP3
Szavazás
Mi érdekelne legjobban ezen a honlapon?
 
Tiësto Budapesten !
 Image Óriási izgalom és pezsgés jellemzi a fanokat február eleje óta, amikor is felröppentek az első hivatalos hírek a világ legnépszerűbb DJ-jének világkörüli-turnéjáról és a turné budapesti állomásáról. Tiësto nem várattatja meg rajongóit, a belgiumi turnéindító party után a 84 koncert közül sorban az ötödik lesz a budapesti, méghozzá május 26-án!

A koncert ugyanazt az 'Elements of Life' címet viseli, mint az áprilisban hazánkban is a boltok polcaira kerülő új album. A koncert turné, mint egy utazó karaván járja be a világot. A show sikerét azzal garantálják, hogy a koncert minden egyes elemét a holland szervezők biztosítják, így hazánkba is az a 16 kamionnyi különleges teljesítményre képes fény-, hang- és effekt-technika érkezik, amit a legnevesebb cégekkel együttműködve, kifejezetten erre a turnéra gyártottak le.

"Biztos vagyok abban, hogy ez a show minden elemében messze felülmúlja majd az eddigi karrierem csúcsának számító In Concert szériát. Ezzel is kárpótolni szeretném azokat a magyar rajongókat és érdeklődőket, akik annak idején nem juthattak el a holland és belga koncertekre, vagy csak DVD-n élvezhették azokat" - nyilatkozta Tiësto a budapesti koncertről.

ONLINE JEGYRENDELÉS:
kizárólag a WWW.TIESTO.HU és a WWW.ELEMENTSOFLIFE.HU weboldalakon!

Normál jegyárak:
kedvezményes elővételben 2007. március 31-ig: 6 900 Ft
2007. április 1-től április 30-ig: 8 900 Ft
2007. május 1-től: 9 900 Ft

A limitált GRAND VIP jegyek ára egységesen 2007. március 15-től: 23 900 Ft

A GRAND VIP jeggyel királyi környezetben élvezheted Tiësto egyedülálló show műsorát, a 'sztárnézőknek' fenntartott tribünről egyetlen látványelemről sem fogsz lemaradni! VIP bárpultok, VIP mosdók, ingyenes parkolás, VIP lounge, ajándék pezsgő, ajándék energiaital... és akkor még nem beszéltünk az igazi nagy durranásról:
Ha GRAND VIP jegyet veszel, 2 kolosszális siófoki Palace buli mellett belépőt kapsz a koncert másnapján, május 27-én megrendezendő PALACE PRIVATE NIGHTRA, ahol DJ Tiësto exkluzív szettjével szórakoztatja majd a kiváltságosokat. Siess, mert mindössze 500 GRAND VIP jegyünk van és a készlet rohamosan csökken! Menj biztosra és vegyél jegyet most, mert ez neked jár!

 
< Előző   Következő >