Főmenü
Kezdőlap
Hírek
Party info
 
DJ Playlist
Top 10
DJ's
 
Fun - Képek
Fun - Viccek
 
Sound&lights for party
 
MP3
Szavazás
Mi érdekelne legjobban ezen a honlapon?
 
Új albummal jön a Chemical Brothers
 ImageJúnius végén jelentkezik a Chemical Brothers új, immáron hatodik albumával. Az időzítés cseppet sem véletlen, hiszen hazánkba is ellátogat junius 13 án,Belgradba (a hirek szerint már március hónapban több mint 7000 jegy lett eladva, és még csak annyit hogy a Belgradi Arena befogadási lehetösége 18 ezer ember)majd Budapest mellett még számos bazinagy fesztiválra hivatalosak a fiúk, így lesz hol bemutatni a "We Are The Night" című album új dalait.
A hatodik nagylemez a duó elmondása szerint az előző album, a Push The Button stílusában fog készülni, így inkább a break fog dominálni a '90-es évek végén annyira preferált Big Beat (vagy mi) helyett. És mivel a Chemical Brothers azon kevés elektronikus zenét játszó csapatok egyike, akik hibátlanul tudják színpadra vinni a zenét, így mindenképp ünnepre ad okot az új megjelenés híre.

Tom és Ed amúgy igen szélesre nyújtotta a naptárukat, hiszen a "We Are The Night" megjelenésével egyidőben bejárják egész Európát. Még az album boltokba kerülése előtt tiszteletüket teszik Románia és Hollandia egy-egy neves klubjában (The Mission és Club 103), de júliustól indul csak be igazán a nagy üzem. Meghívott vendégei lesznek többek közt a skót Rock Ness fesztiválnak, valamint a monumentális T-Mobile hepajnak is Prágában, de fellépnek a londoni Roundhouse-on is (ahova már több fesztiválhoz hasonlóan lehetetlen jegyet szerezni), valamint a newport-i Bestival-on is.


 
< Előző   Következő >