Főmenü
Kezdőlap
Hírek
Party info
 
DJ Playlist
Top 10
DJ's
 
Fun - Képek
Fun - Viccek
 
Sound&lights for party
 
MP3
Szavazás
Mi érdekelne legjobban ezen a honlapon?
 
Hírek
Válogat a Groove Armada

Image

A londoni Azuli kiadó egyik nagysikerű sorozata, a Late Night Tales, a tavalyi Nouvelle Vague és Fatboy Slim mixek után, ébredezik téli álmából. Februárban jelenik majd meg a széria huszadik „fejezete”, melyet a brit Groove Armada duó válogatott és mixelt.


Tovább...
 
Carl Craig gyűjtemény  egyben
 Image A detroiti elektronikus szcéna egyik legnagyobb és legrégebbi sztárja Carl Craig, aki idestova majdnem két évtizede jelenteti meg lemezeit különbözõ mûvészneveken és készít remixeket, mindig tartva az igen magas színvonalat. Az elmúlt tizennyolc esztendõ termésébõl válogatott a berlini !K7 kiadó egy dupla CD-nyi anyagot, melyet Sessions címmel február végén dobnak majd piacra.

 

 

 
Renaissance: 3D mix Tom Middletontól

Image

A Renaissance 3D mixsorozatának aktuális triplalemezét az életművével már a villanyzenei oktatási anyagokból sem kihagyható Tom Middleton mixelte egybe.

Tovább...
 
Tiestos Club Life az éter hullámain

 A Tiesto’s Club Life műsorral a világ bármely részén lévő hallgatóságot el tudom érni minden héten.

 

ImageÍgy bemutathatom a dance stílus zenei sokszinűségét.-

mondja a világhírű lemezlovas a műsorról.

A különleges szett két részből áll: az első órában az aktuális slágerek mixeié a főszerep,

a második órában pedig változatos stílusokat játszik a minimál, house, trance-en keresztül egészen a legizgalmasabb újdonságokig.

Tovább...
 
Tiesto ismét Ibizán?
 Image Két év kihagyás után Tiësto visszatér Ibiza szigetére. Az Elements of Life turné keretén belül két show-val is megörvendezteti a partyzókat. Utoljára 2005-ben játszott a buli szigeten és most nagy örömmel látogat vissza. A két buli augusztus 18-án és 20-án a Privilige nevű klubban lesz. A San Antonio és Ibiza város között található szórakozóhely a világ legnagyobb disco-ja, fergeteges partyk helyszíne.
Tovább...
 
Februárban jön Moby új albuma
Image  A világ egyik legjobb zeneszerzője szeptember végén fejezi be új lemezének munkálatait. Moby a '70-es és '80-as évek hangulatát idéző anyagot ígér, amelyről egy tracket a zseniális Bourne triógia utolsó részében már ebben a hónapban hallhatunk.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21 - 30 / 47