Főmenü
Kezdőlap
Hírek
Party info
 
DJ Playlist
Top 10
DJ's
 
Fun - Képek
Fun - Viccek
 
Sound&lights for party
 
MP3
Szavazás
Mi érdekelne legjobban ezen a honlapon?
 
Hírek
Újra hódít a Milk & Sugar
 Image Az őszi ’On A Mission’ turné után a Milk & Sugar stúdióba vonult egy friss produkciót készíteni. Egy hosszabb kihagyás után a klubzene egy újabb gyöngyszemével, a “Has Your Man Got Soul” című darabbal tértek vissza.
Tovább...
 
Megjelent Sterbinszky új klipje a Még Várok Rád című dalhoz
Image  A dal a múlt héten 6. volt a VIVA Club Charton, ezen a héten pedig az előkelő 4. helyre urott.

Tovább...
 
Supafly Inc - Moving Too Fast
Image  A Supafly Inc, más néven Mister P (Panos Liassi) és One (Andrew Tumi) egy immáron 4 éves formációt alkotnak, első nagy slágerük a Let’s Get Down hetekig vezette a 2005-ös slágerlistákat.
Tovább...
 
Faithless: To All New Arrivals
 Image Szerencsére nem hagyta abba a Faithless trió, amiről a válogatás lemez megjelenését követően hallani lehetett, sőt, megírta talán legjobb albumát, mely ötödik a sorban, és címe részben egyfajta újjászületésre is utal, másrészt a formáción belüli újszülött gyerkőcöknek dedikálták.
Tovább...
 
A Prodigy saját kiadónál hozza ki új albumát
ImageA britek kedvenc elektro bandája, a Prodigy saját kiadót alapított, ahol már hamarosan elkészülő új nagylemezük is megjelenhet. Így több mint 15 éves együttműködésük zárul le kiadójukkal, az XL Recordings-szal.
Tovább...
 
Pete Tong essential mix albuma

 

Image Ha te Pete Tong Essential Selection rádióműsorának rendszeres hallgatója vagy, nem túl sok meglepetés van itt. Kivéve, hogy egy hatalmas munkának kellett lennie hogy megkapja ezeket.  Ez a készlet képviseli azt a legújabb hozzáadást Pete Essential Serieséhez, amit tavaly elkezdett.

A jól ismertebb pályák közül néhány, amit ezen a készleten tudsz találni, tartalmazza Bob Sinclar World Hold Ont, The Egg Vs David Guetta Love Do nem Let én, Go, Michael Grey Boarderline, Roger Sanchez Lost és új gyerek a blokkon Chris Lake a hatalmas Changes pályájával, amit jellemez Laura V It, szintén tartalmazza az ez évi kedvenc pályámat: Mylo Freeform Five No More Conversationjének a remixe.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények 31 - 40 / 47