Főmenü
Kezdőlap
Hírek
Party info
 
DJ Playlist
Top 10
DJ's
 
Fun - Képek
Fun - Viccek
 
Sound&lights for party
 
MP3
Szavazás
Mi érdekelne legjobban ezen a honlapon?
 
Hírek
EXIT 2007

Image

                    Már kapható, vagyis rendelhető jegy az idei exit festiválra!!!!

Tovább...
 
Hamarossan új Basement Jaxx-album
Három év után új stúdióalbummal jelentkezik a Basement Jaxx! A duó új korongja ’Crazy Itch Radio’ címmel szeptember 4-én kerül a lemezboltok polcaira. A nyár végén pedig Robbie Williams előzenekaraként lépnek fel a Milton Keynes-i stadionban.
Tovább...
 
Sash! - újra hallat magáról
Sash!, a 90'-es évek dance slágergyárosa hamarosan újra a listákon hallat magáról. Olyan dalok fűződnek nevéhez mint az Ecuador, Mysterious Times, Adelante. A német DJ formációról már évek óta nem hallottunk, ám az utóbbi hetekben egy hír jelent meg honlapján, miszerint az új oldal fejlesztés alatt, új dal pedig készülőben.
Tovább...
 
Tiesto díja egy nemes kampányért

ImageA top DJ dala ezúttal a legjobb HIV/AIDS elleni kampányfilmnek kijáró díjat kapta meg az Európai Bizottság által szervezett „Night of the HIV/AIDS tv commercials” nevű rendezvényen. Ez az est a fénypontja volt az „AIDS-remember me” című új kampánynak.

 

Tovább...
 
Magyar csapattal dolgozik a Groove Armada
A világ egyik legnagyobb sörmárkája hívta életre a Thisrt Studio névre keresztelt tehetségkutatót, melynek a napokban választotta ki magyarországi győztesét a világhírű Groove Armada. Hogy miért pont ők? Mert a fődíj nem más, mint közös stúdiózás a Sex és New York főcímzenéjét is jegyző fiúkkal Londonban és Barcelonában!
Tovább...
 
Faithless stúdiómunkálatai

Az angol elektronikus zene egyik kulcsformációja kétségtelenül a Faithless. A trió stúdiómunkálatait még pocakon belülről hallgathatta a csapat oszlopos tagjának, Sister Bliss-nek magzata, aki végül előbb született meg, mint az új nagylemez.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 47 / 47