Főmenü
Kezdőlap
Hírek
Party info
 
DJ Playlist
Top 10
DJ's
 
Fun - Képek
Fun - Viccek
 
Sound&lights for party
 
MP3
Szavazás
Mi érdekelne legjobban ezen a honlapon?
 
Februárban jön Moby új albuma
Image  A világ egyik legjobb zeneszerzője szeptember végén fejezi be új lemezének munkálatait. Moby a '70-es és '80-as évek hangulatát idéző anyagot ígér, amelyről egy tracket a zseniális Bourne triógia utolsó részében már ebben a hónapban hallhatunk.
New York-i otthonában készíti eddigi legkülönlegesebb lemezét Moby. A zenész a 2005-ös Hotel óta nem nagyon adott életjelet magáról, így szándékosan arra törekedett, hogy valami nagy bummal rukkoljon elő.

Az új albumon elsősorban a '70-es és '80-as évek dancealapjai köszönnek majd vissza, természetesen Moby senki máséhoz nem hasonlítható hangszerelésében. A korong azonban nem csak hangulatában lesz retro, hiszen Donna Summer is felénekelt rá egy-két dalt.

Nem véletlen egyébként, hogy éppen most röppent fel az első hír az új Moby albumról. A Matt Damon főszereplésével készült Bourne rejtély és a Bourne csapda után - melyre a szakma krémje is csak annyit mondott: "Hű, vazze..." - a trilógia augusztus végén érkező utolsó részében is Moby Extreme Ways című dala szerepel; ezúttal azonban teljesen új köntösben.

Az egyelőre cím nélküli album 2008. februárjában kerül a boltokba.
 
< Előző   Következő >