Főmenü
Kezdőlap
Hírek
Party info
 
DJ Playlist
Top 10
DJ's
 
Fun - Képek
Fun - Viccek
 
Sound&lights for party
 
MP3
Szavazás
Mi érdekelne legjobban ezen a honlapon?
 
Tiestos Club Life az éter hullámain

 A Tiesto’s Club Life műsorral a világ bármely részén lévő hallgatóságot el tudom érni minden héten.

 

ImageÍgy bemutathatom a dance stílus zenei sokszinűségét.-

mondja a világhírű lemezlovas a műsorról.

A különleges szett két részből áll: az első órában az aktuális slágerek mixeié a főszerep,

a második órában pedig változatos stílusokat játszik a minimál, house, trance-en keresztül egészen a legizgalmasabb újdonságokig.

A műsor második felében Tiesto lehetőséget ad egy feltörekvő tehetséges DJ-nek, hogy megkaphassa a „15 perc hírnevet”. A Roxy Rádió Magyarországon elsőként köszöntheti csapattagjaként a világ legismertebb lemzelovasát, Tiesto-t! Az elektronikus zene világhírű DJ-je október 26-tól minden pénteken a Roxy DJ tagjaként zenél. Péntekenként délután 4-től 5-ig a rajongóknak, este 9-től 10-ig pedig a bulizni indulóknak szólnak majd Tiesto legfrissebb mixei a 96.4-en. A sztár DJ az esti mixe után még egy órát marad a Roxyban showműsorával, a Tiesto’s Club Life-al.

A holland származású lemezlovas fantasztikus zenei alkotásairól híres, utánozhatatlan stílusa egyedivé és felejthetetlenné teszi a mixeit. A „Dance 4 Life” tavalyi sikere után a legújabb sláger a „Break My Fall”. Mellesleg nemrég Tiesto legújabb mixalbuma, a „In Search Of Sunrise 6.” a Mahasz listára is felkerült, egyből a tizedik helyen nyitott és reméljük ennél csak előkelőbb helyet, szerez magának.
 
< Előző   Következő >