Főmenü
Kezdőlap
Hírek
Party info
 
DJ Playlist
Top 10
DJ's
 
Fun - Képek
Fun - Viccek
 
Sound&lights for party
 
MP3
Szavazás
Mi érdekelne legjobban ezen a honlapon?
 
Gilles Peterson in da house

 Image

A mai világban kevés olyan ember van, aki szimplán abból él, hogy jobbnál jobb zenéket rak fel egymás után, akár rádióban, akár egy klubban, és nem aktív zenész, Gilles Peterson azonban ilyen. Érdemeit felsorolni lehetetlen, de ha így folytatja, egyszer talán John Peel nyomdokaiba léphet. Ő az, aki szettjeivel közelebb hozta a jazzt az elektronikus zene-hívőkhöz, és ő az, aki soha nem szégyellt szettjében egy röfögtetős house nóta után mondjuk egy romantikus soult felrakni.

Worldwide című rádióműsorát, melyben hétről hétre aktuális kedvenceit forgatja, már világszerte többszázezren hallgatják, ráadásul év végi díjkiosztó gáláját (Worldwide Awards) is egyre többen veszik komolyan.
A legendás Defected label vezetősége egy hirtelen gondolattól vezérelve nemrégiben úgy döntött, hogy a népszerű angol ízlésformálóra, Gilles Petersonra bízza az In The House sorozat következő részét. Vadonatúj tripla kompilációjának első két CD-jén house és klasszikus diszkó keveredik majd, míg a harmadik korong egy külön trekkekből álló válogatás DJ-k számára.
 
< Előző   Következő >