Főmenü
Kezdőlap
Hírek
Party info
 
DJ Playlist
Top 10
DJ's
 
Fun - Képek
Fun - Viccek
 
Sound&lights for party
 
MP3
Szavazás
Mi érdekelne legjobban ezen a honlapon?
 
Tiesto az AIDS ellen

Tiesto lett a Dance4Life, AIDS ellen küzdõ jótékonysági szervezet utazó nagykövete! A következõ Dance4Life akciókat a világ minden táján egy idõben rendezik meg, és audiovizuális úton egymással mûholdas kapcsolatban vannak. A Hollandiában táncoló iskolás gyerekek így televízión nézhetik a Dél–Afrikában táncoló társaikat. Milliós számú nézõközönség láthatta a Dance4Life-nak szentelt tévéadást.

A résztvevõ fiatalság összessége bekapcsolódik a Dance4Life iskolai projektjeibe. A mozgalom a 2004-es kezdet óta aktívan jelen van három kontinensen, Afrikában, Ázsiában és Európában. Ez évben 10 különbözõ országban fog bemutatkozni.

„Fel fogok lépni a rendezvényeiken, producere leszek a 2006-os himnuszukat, és része leszek hatalmas médiakampányuknak, hogy különféle módokon terjeszthessem az üzenetüket: „Állj fel és táncolj, állítsd meg az AIDS-t, táncolj az életért!” - mondta a népszerû DJ.

Ez évben résztvevõ országok: Tanzánia, Kenya, Indonézia, Etiópia, Anglia, Oroszország, Németország, Vietnam, Dél-Afrika és Hollandia. A Dance4Life a „STOP AIDS NOW” és a MY Body megrendezésében lesz jelen ezeken a helyeken. Az összes pénzt, amit összegyûlik a projekt folyamán az NGO (az ENSZ egyik szervezete) fogja felhasználni, azzal a céllal, hogy az AIDS megelõzésére felhívja a fiatalok figyelmét, és figyelmeztessen a veszélyeire azokban az országokban, ahol ez a fertõzés leginkább terjedõben van.

 
< Előző